Algemene Voorwaarden

Little footprints pictures
BTW: 0749494155
Adres: Loze bareel 20 2560 Nijlen<

Auteursrecht:
Foto’s gemaakt door Little footprints pictures kunnen gebruikt worden op social media of de website. Indien je dit niet wenst dient dit op voorhand aangegeven te worden.

De foto’s worden geleverd in JPEG formaat in hoge resolutie en mogen niet verder bewerkt worden met filters of andere.

Het auteursrecht van de foto’s ligt ten allen tijde bij de fotograaf van Little footprints pictures. Na ontvangst van de digitale fotobestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken.

Galerijen in lage resolutie die gedeeld worden voor de basis- of luxe formule worden voorzien van een logo. De foto’s kunnen niet worden gedownload en dienen louter als bezichtiging voor het kiezen van het aantal foto’s. Het is ten strengste verboden om deze foto’s te gebruiken of het watermerk van deze foto’s te verwijderen.

Fotoshoot:
Om een afspraak voor een fotosessie vast te leggen stuurt de fotograaf altijd een bevestiging. De afspraak is pas definitief zodra de fotograaf een bevestiging heeft gestuurd.

Foto’s worden in hoge resolutie verzonden via Wetransfer. Deze link blijft 1 week geldig zodat er genoeg tijd is om de foto’s te downloaden.

De fotograaf houdt de foto’s gedurende 1 jaar bij in het archief alvorens ze verwijderd worden. Nadien kan de klant deze niet meer opvragen.

De duur van de fotosessies staan vermeld in de pakketten prijslijst. Deze uren zijn niet bindend, en kunnen steeds afwijken. Zeker bij de cakesmash, kids- of newbornshoot.
Bij een newbornshoot is 2 uur het minimum, er dient rekening mee gehouden te worden dat dit langer kan duren.

Bij een fotoshoot op locatie wordt er een kilometervergoeding gevraagd van €0.25/km.

Als je tijdens een fotoshoot ergens ontevreden over bent of iets niet mooi vindt, dan moet je dat direct tegen de fotograaf zeggen. Dat geeft haar namelijk de kans om iets anders te doen. Klachten achteraf hierover worden als niet gegrond beschouwd.

Aansprakelijkheid:
Little footprints pictures kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van (beeld)informatie die op deze site of social media wordt verstrekt.

Little footprints pictures kan niet aansprakelijk worden gesteld bij materiële en/of immateriële schade voor, tijdens of na een fotosessie op locatie of in de studio.

De fotograaf is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen als foto’s of fotoproducten zijn afgedrukt bij derde partijen.

Digitale foto’s:
Het aantal foto’s is afhankelijk van welk pakket de klant kiest. Basic pakket: 5 digitale foto’s, luxe pakket: 10 digitale foto’s, All in pakket 20 à 25 digitale foto’s. Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant hiermee akkoord. Het is niet mogelijk om meer foto’s te krijgen aan dezelfde pakketprijs. Wel is het mogelijk om digitale foto’s bij te kopen aan €10/digitale foto.

Foto’s worden afgeleverd in hoge resolutie JPEG bestand, zonder watermerk.

Het is niet mogelijk om onbewerkte bestanden of RAW bestanden te krijgen.

Betaling:

Basic en luxe pakket kan betaald worden via de betalingsapp, cash of via overschrijving vooraf.
All in pakket kan betaald worden cash of via overschrijving vooraf.

Bij een cakesmash dient er een voorschot betaald te worden van 50 euro bij boeking van de fotoshoot, bij meerdere taarten vermeerderd dit bedrag met 40 euro/taart De boeking is pas officieel als dit voorschot betaald is.

Bij overschrijving vooraf dient het geld op de rekening te staan voor de fotoshoot plaatsvind, dit kan tot 3 werkdagen duren. Hiermee dient rekening gehouden te worden.

Overschrijvingen kunnen gebeuren op het rekeningnummer: BE95 7340 4468 3158 met vermelding van je naam en de shootdatum.

Extra digitale bestanden kunnen betaald worden via overschrijving met vermelding van je naam en extra digitale bestanden. De bestanden worden pas geleverd indien de betaling binnen is.

Annuleringsvoorwaarden:

In geval van ziekte bij de klant is het mogelijk om 24 uur op voorhand kostenloos de afspraak te verzetten. Indien dit niet gebeurd kan er 25% van het totaalbedrag aangerekend worden.

Als bij een newbornshoot de afspraak niet kan doorgaan door onverwachte omstandigheden zoals vroeggeboorte of slechte situatie bij moeder/kind, kan de shoot kostenloos geannuleerd worden of verzet worden naar een andere datum.

Bij te laat annuleren van een cakesmash kan het voorschot niet terug betaald worden, dit omdat dit het bedrag is voor de taart.

Cadeaubonnen & kortingsbonnen:
Cadeaubonnen kunnen aangekocht worden aan de volledige pakketprijs of een zelf gekozen bedrag.

Een cadeaubon blijft 1 jaar geldig na afgiftedatum op de bon vermeld.

Er worden geen contanten terug gegeven op een cadeaubon of kortingsbon.

Een cadeaubon kan niet gebruikt worden in combinatie met een kortingsbon aangezien er geen contanten worden terugbetaald op een cadeaubon.

Kortingingsbonnen kunnen enkel gebruikt worden op een pakketprijs en niet op betaling van extra digitale bestanden.

Er word maar 1 kortingsbon per klant per shoot aanvaard.

Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden!

De privacy verklaring vind u hier